Алек ме разочарова. Чувствам се наранена и недооценена. Не смятам,

...
Алек ме разочарова. Чувствам се наранена и недооценена. Не смятам,
Коментари Харесай

Виктория остана без роза в “Ергенът“: Алек ме разочарова. Чувствам се наранена и недооценена

„ Алек ме разочарова. Чувствам се засегната и недооценена. Не считам, че съм по-недостойна за него, както ме определяха. Аз може да съм внезапна и груба, само че най-малко бях единственият същински човек в тази къща “ – разяснява 30-годишната софиянка, а напускането й накара Мария да се разплаче.
Прочетете още
„ Благодаря ти, че беше тук! “ – сподели Алек на разлъка.

„ И аз ти благодаря. Послушай сърцето си и отвори очите си “ – посъветва го Виктория.

„ Аз направих доста дейности към Алек, само че не видях реакция от негова страна. Тръгвам си с малко отчаяние, само че щастлива, че изживях всичко това, колкото и малко да беше. Ако не откри дамата в предаването, може животът отново да ни срещне, знае ли човек? “ – показа спортният управител след напускането на сантименталното риалити.

В началото на епизода девойките с изключение на Магдалена и Надежда бяха поканени на среща с Алек. Там те отговаряха на въпроси, а победителка стана Надя. След края на груповата среща той предложения Валерия на самостоятелна такава, която по-късно се оказа ябълката на раздора сред участничките.

Валерия се прибра в имението на любовта въодушевена от сантименталната среща с Алек.

„ Просто няма подобен мъж, по какъв начин ме докосваше “ – описа тя на любопитните дами.

„ Доста огромна непосредственост имахме, съвсем махнахме бельото, имаше доста целувки. Май съм доста повече от влюбена “ – призна 20-годишната студентка от Дупница.

Дори сериозната Виктория призна „ Много друга изглеждаш “.

По време на диалога сред Валерия и Надя породи напрежение.

„ Е, моята роза не е от викторина, Надя “ – сподели Валерия. На въпроса на Надя дали е имало навлизане, тя отговори „ Може и да е имало “.

Това изостри още повече диалога и Валерия атакува Надя с думите „ Защото си злобна и гадна. Колкото и да се гримираш, няма да станеш по-красива “.

Всички реагираха на тези думи и оповестиха, че Валерия е прекалила.

„ Самозабравила се е до безочливост. Иска да ни натрие носа, да ни заболи. Валерия си сподели лицето пред всички “ – разясниха част от дамите, които излязоха в двора на имението, написа ladyzone.bg. 

„ Не желая да чувам историята й, не желая да съм към нея, въпреки че с нея сме си най-близки. Тя се върна като различен човек “ – добави Екатерина.

„ Не считам, че са правили секс. По-скоро е ход, с цел да наподобява по-силна. Тя изложи Алек по този метод, той даже може да си вземе розата. Смятам да му опиша всичко “ – разгласи Криси.
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР