Алек и Хилария Болдуин очевидно са станали родители за шести

...
Алек и Хилария Болдуин очевидно са станали родители за шести
Коментари Харесай

Шест месеца след раждането на петото им дете, Хилария и Алек Болдуин отново станаха родители!

Алек и Хилария Болдуин явно са станали родители за шести път, и то месеци след появяването на петото им дете. Поне това стана ясно от нова фотография, която самата Хилария разгласява в Инстаграм, на която е заобиколена от децата си, в това число и новороденото бебче. Към фотографията половинката на холивудската легенда е отбелязала " 7 ", като евентуално включва в броя и най-голямата щерка на брачна половинка си – Айлънд Болдуин, от връзката му с Ким Бейсингър.

Различни издания означават, че новината е изненадала почитателите на двойката, а някои спекулират към този момент, че е допустимо Алек и Хилария да са употребявали сурогатна майка, или бебето да е осиновено, само че на този стадий нищо не е доказано или отхвърлено публично.

Виж още:

Хилария несъмнено зарадва почитателите си в Instagram, както и медиите, споделяйки фотографията с най-новия член на фамилията. Припомняме, че преди шест месеца Алек и Хилария посрещнаха на бял свят петото си дете. През септември 37-годишната Хилария роди наследник на Алек, който кръстиха Едуардо, означават от " Венити феър ".

На фотографията се виждат новороденото детенце, дружно с другите пет деца на двойката: най-малкото им дете Едуардо, 2-годишният Ромео Алехандро Давид, 4-годишният им наследник Леонардо Анхел Чарлз, 5-годишният Рафаел Томас и тяхната 7-годишна щерка Кармен Габриела.

Виж още:

Припомняме, че през 2019 година Хилария и Алек изгубиха едно дете. Тогава те чакаха момиченце, само че за жалост Хилария претърпя импровизиран аборт. " С горест споделяме, че научихме, че нашето бебе е умряло ", сподели тогава брачната половинка на Алек Болдуин, която добави, че желае да приказва за случилото се, с цел да се бори са табутата върху тематиката за проблематичната бременност и спонтанните аборти.

Изображение: https://www.instagram.com/hilariabaldwin/, Getty Images

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР