Алек Болдуин признава, че се чувства странно да се върне

...
Алек Болдуин признава, че се чувства странно да се върне
Коментари Харесай

Алек Болдуин се върна на работа

Алек Болдуин признава, че се усеща " необичайно " да се върне на работа, след нещастието по време на подготовка на кино лентата " Rust ", когато простреля операторката Халина Хътчинс.

Той е почнал фотоси в продукцията в Англия. Това е първият му ангажимент след гибелта на Халина, която потресе целия свят и сложи хиляди въпроси за промишлеността, сигурността на терен, оръжията, употребявани във филмите и други.

Според осведомени 63-годишният артист снима трилър за въздушно злополучие покрай Алтън, в Хемпшир и е разгласил серия от видеоклипове в обществените мрежи, от времето, което прекарва в провинцията, заяви " Sky news ".

Филмът е режисиран от Тимо Вуоренсола и наблюдава похитен аероплан, който се чака да падне след 97 минути, когато горивото му свърши.

" Странно е да се върна на работа. Не съм работил от 21 октомври предходната година, когато се случи това извънредно нещо на снимачната площадка - гибелта на нашата операторка Халина Хътчинс. Дори към момента ми е мъчно да го произнеса.

Но през днешния ден се върнах на работа за първи път от три месеца и половина. Беше забавно. Децата ми липсват ", споделя той.

По-късно холивудският артист беше видян да похапва в ресторант " Mifta " в Алтън с Мартин Башир, скандалният публицист на BBC, който придума принцеса Даяна да направи разкритията в персоналния си живот, от което последва развода ѝ с Чарлз.

По-рано Болдуин разкри във видео, че колата на водача му е била открадната в границите на часове след кацането в Обединеното кралство. Преди да отлети за там, той разгласява видео, в което размишлява за трагичния случай и за чудесата, които чака през 2022 година.

През уикенда, Болдуин се снима по какъв начин се разхожда по основната улица на Алтън, пазарен град североизточно от Уинчестър, и сподели на своите 2,4 милиона почитатели в Инстаграм, че " ще върша дребен дневник, до момента в който съм тук ".

" Хубаво е да излезеш от Съединени американски щати и да видиш по какъв начин нещата са разнообразни и в това време идентични. Хората се пробват да живеят живота си и да бъдат щастливи - по този начин е на всички места ", размишлява той.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР