Алек Болдуин обяви, че ще участва в телевизионно риалити шоу.

...
Алек Болдуин обяви, че ще участва в телевизионно риалити шоу.
Коментари Харесай

Алек Болдуин ще участва в TV риалити със семейството си

Алек Болдуин разгласи, че ще взе участие в телевизионно риалити шоу. Съобщението на артиста идва месец преди да бъде изправен пред съда за непредумишлено ликвидиране по време на пукотевица на снимачната площадка.

Звездата от " 30 Rock " и брачната половинка му Хилария обявиха, че желаят феновете да видят " възходите и паденията " на живота със седемте им деца, които са на възраст сред 19 месеца и 10 години, съобщи Агенция Франс Прес.

Alec Baldwin will launch his own reality series in 2025 with his wife & 7 children.

“We’re inviting you into our home to experience the ups and downs; the good, the bad, the wild and the crazy ”
— DiscussingFilm (@DiscussingFilm)
" Каним ви в нашия дом, с цел да преживеете възходите и паденията; положителното, неприятното, дивото и лудото. Домът е мястото, на което обичаме да бъдем най-вече. Ние сме семейство Болдуин и ще ни гледате по TLC! Бог да ви оказва помощ на всички " , написа двойката в обществената мрежа Instagram.

Съобщението идва единствено няколко седмици преди 66-годишният Болдуин да бъде изправен пред правосъдно жури в Ню Мексико поради гибелта на операторката Халина Хътчинс на снимачната площадка.

През 2021 година на снимачната сцена на кино лентата " Ръжда ", Болдуин репетирал с револвер Колт 45, който се оказал зареден с бойни патрони. Актьорът създал изстрел, който уцелил режисьора Джоел Соуза, която умря.

Болдуин неведнъж е отричал да носи отговорност, настоявайки, че не е натискал спусъка на револвера, в който не е трябвало да има военен патрон.

Миналия месец артистът изиска обвиняванията да бъдат отхвърлени, само че молбата не беше одобрена от съдията по делото.

Ако бъде приет за отговорен, го чакат до 18 месеца затвор.

Alec Baldwin is about to head to reality TV!

Full story
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР