Алек Болдуин говори за пръв път публично пред камера за

...
Алек Болдуин говори за пръв път публично пред камера за
Коментари Харесай

Първите думи на Алек Болдуин след фаталния инцидент

Алек Болдуин приказва за пръв път обществено пред камера за операторката, която простреля инцидентно на снимачната площадка на кино лентата " Rust ". Той съобщи, че шансът подобен съдбовен случай да се случи по време на фотоси е „ един на трилион ", съобщи Асошиейтед прес.

„ Тя бе моя другарка ", сподели през вчерашния ден Болдуин в спонтанен диалог с фотографи и снимачни екипи край Върмонт. „ Ние бяхме доста добре смачкан екип и снимахме филм, когато стана това извънредно нещо ", добави той. Кадрите от диалога бяха публикувани от портала Ти Ем Зи, съобщи NOVA. Операторката Халина Хътчинс почина, а режисьорът Джоуел Соуза бе ранен, откакто Болдуин стреля с реквизитен револвер, зареден с бойни патрони, по време на подготовка на снимачната площадка на 21 октомври.

Преди това артистът е получил уверения, че оръжието е безвредно. На никого не са повдигнати обвинявания и шерифството в окръг Санта Фе споделя, че следствието ще отнеме време. Не е ясно по какъв начин бойните патрони са се озовали на снимачната площадка, означи Ройтерс. Самият Болдуин сподели, че не може да разяснява станалото поради течащото следствие. Актьорът съобщи, че се е срещнал със брачна половинка на Хътчинс. „ Той е в потрес, имат 9-годишен наследник. В непрекъснат контакт сме, тъй като сме доста разтревожени за фамилията му ", добави Болдуин.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР