Алек Богданска се вманиачи тоатално. Явно и липсва самочувствие и

...
Алек Богданска се вманиачи тоатално. Явно и липсва самочувствие и
Коментари Харесай

Стана за смях: Алекс Богданска прекали с корекциите

Алек Богданска се вманиачи тоатално. Явно и липсва самочувствие и не може да одобри себе си. За своите 29 години това е просто недопустимо. Лицето й няма нищо общо с типа, в който природата я е основала. Хората се чудят коя е тази. Лошото е, че вместо резултат се получава недостатък, а тя не осъзнава, че става за смях. Пълна смяна във външния си тип направи Алекс за 11 години. Явно всички пари, които изкарва хвърля за корекции.

На  всичко от горната страна най-нагло лъже, че има единствено две. Едната на носа, която направи и някогашният й Даниел Петканов и една на гърдите. Но с просто око се вижда, че не е по този начин.

Във типа й тихомълком се появяват смяна измежду смяна. Резултатът е поразителен. „ Спри се бе момиче “ – разясняват почитатели в Инстаграм. В последна сметка никой не харесва изкуствени дами.

Наскоро Александра заяви, че най-светне е съумяла да преживее някогашната си възлюбена Даниел Петканов и се радва на нова обич в живота си. Как ли половинката й привиква с изкуствената й визия?

Тя настойчиво крие самоличността  на индивида до нея. Явно се е напарила от известността си.

Инфо: hotnews.bg

Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР