Aldi обяви, че ще върнат много обичан артикул от 1980

...
Aldi обяви, че ще върнат много обичан артикул от 1980
Коментари Харесай

Aldi обявява завръщане на носталгичен спрян продукт, който децата обичаха през 80-те

Aldi разгласи, че ще върнат доста обичан продукт от 1980 година, който беше „ обичан на децата “, откакто беше спрян преди две години.

Няма нищо по-различно от това да се отпуснете след тежък ден и да се насладите на чаша, а с цел да подобрите преживяването, вие също се нуждаете от добра тънка бисквита - тъй че, когато Aldi приключи производството на своите Elkes Sports Shortcake Biscuits преди две години, купувачите бяха оставени изкормени. Ако не сте осведомени с вкусното лакомство, правоъгълните сладки бисквити съдържат фотоси на разнообразни спортни действия като колоездене и крикет, а също по този начин имат и гофрирани ръбове. Бяха обичани както за деца, по този начин и за възрастни и правеха съвършената бисквита за потапяне в напитка.

Алди сподели: „ Помните ли положителните остарели времена, когато просто поръсване на захар върху хляба правеше съвършения обяд? Или тези обожавани бисквити в учебно заведение, измити с чаша студено мляко? Няма потребност да си спомняте повече, защото, този януари Aldi се намесва, с цел да...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР