ALD Automotive и LeasePlan представиха глобалния бранд Ayvens, който обединява

...
ALD Automotive и LeasePlan представиха глобалния бранд Ayvens, който обединява
Коментари Харесай

ALD Automotive и LeasePlan представиха новия бранд на общия си бизнес

ALD Automotive и LeasePlan показаха световния бранд Ayvens, който сплотява към този момент общия им бизнес. Този миг съставлява идващия основен стадий в развиването на компанията след анонса през септември на 3-годишния стратегически проект за развиване.

ALD приключи придобиването на LeasePlan за 4.8 милиарда евро през май, обединявайки две от най-големите лизингови компании в Европа.

Обединената група Ayvens има за цел да се трансформира в водач в региона на устойчивата подвижност. Тя има най-големия в света мултибранд автопарк от електрически транспортни средства, има 15 700 чиновници в целия свят и ръководи общо 3.4 милиона автомобила в международен мащаб към средата на 2023 година

Ayvens цели да бъде водач по пътя към нулеви излъчвания и да образува цифровата промяна на промишлеността.
За новия бранд
Ayvens е запаметяващо се, малко име, което демонстрира пътя напред, описват от компанията. То е съпроводено от знак, който показва наследените компании, обединени в един екип за постигането на обща цел.



Към марката е прибавен изписан световният мажоритарен акционер – френският банков колос Societe Generale.

Графичната еднаквост предава сила чрез пресен, съвременен шрифт в композиция с живи цветове, въодушевени от естествената среда и замислени да се отличат на пазарa.

Жизнерадостният и динамичен жанр на визиите подчертава върху есенцията на пътуването посредством красиви моменти от всекидневието.

Новият слоган на компанията – Better with every move – отразява задачата ѝ да обезпечава по-добра подвижност посредством непрестанно развиване за клиентите, бизнеса и планетата.

Новият бранд е основан от световната дизайнерска организация Dragon Rouge.

Той ще бъде стартиран през 2024 година във всички 44 страни, в които ALD Automotive и LeasePlan участват (най-голямото непосредствено географско покритие в индустрията). Брандът ще се употребява за всички потребителски сегменти (корпорации, МСП, експерти и частни лица).
В България
Ayvens ще бъде имплементиран оперативно и в България през втората половина на 2024 година Това ще съвпадне с десетата годишнина на компанията от стъпването ѝ в страната. Тя е измежду водачите на лизинговия пазар в у нас и ръководи необятен портфейл от коли на интернационалните и локални клиенти.

Материалът е направен със съдействието на ALD Automotive.
Източник: economic.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР