АЛД Аутомотив - лидер в сферата за оперативен лизинг в

...
АЛД Аутомотив - лидер в сферата за оперативен лизинг в
Коментари Харесай

Нов изпълнителен директор на АЛД Аутомотив в България

АЛД Аутомотив - водач в сферата за действен лизинг в България, разгласи назначението на Педро Диаш за изпълнителен шеф на компанията в страната. Господин Диаш е отпред на компанията от 1 септември 2020 година, наследявайки Олена Тимофийва, която бе назначена за изпълнителен шеф на АЛД Аутомотив в Унгария.

Педро Диаш има богат 25-годишен опит в автомобилната промишленост, с което ще способства доста за развиването на компанията в България. През последните 18 години той се развива в структурата на АЛД на разнообразни позиции в региона на продажбите, маркетинга и партньорствата. Преди назначението му като Изпълнителен шеф на АЛД Аутомотив в България, Педро Диаш е Мениджър " Международни основни клиенти " в ALD SA.

Педро Диаш стартира своята кариера през 1995 година в Португалия в Opel като управител " Продажби, финанси и обезпечаване ", преди да премине към Multirent - национална лизингова компания, през 2001 година като съветник по продажбите. Той се причислява към АЛД Аутомотив Португалия през 2002 година като шеф " Продажби " за корпоративни и самостоятелни клиенти, и през 2008 година става Директор " Маркетинг и Партньорства ", като дава отговор за развиването на бизнеса, стратегическите продажби и внедряването на лизинг за самостоятелни клиенти. През 2018 година господин Диаш е назначен за Старши Мениджър " Международни основни клиенти " на ALD.

Притежава бакалавърска степен по Маркетинг от Instituto Português de Administração de Marketing (IPAM) и магистърска степен по Бизнес администрация (MBA) от ISEG - Лисабонския университет.
Източник: money.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР