Албумът Знам – Най-доброто от Любо Киров“, издаван от Вирджиния

...
Албумът Знам – Най-доброто от Любо Киров“, издаван от Вирджиния
Коментари Харесай

Любо Киров Със Златен Албум

Албумът „ Знам – Най-доброто от Любо Киров “, издаван от „ Вирджиния Рекърдс “, доближи златен статус на продажби на CD и винилова плоча.

„ Този албум е специфичен за мен по доста аргументи. Щастлив съм, че се радва на подобен огромен интерес от публиката. Благодаря на всички, с които съм работил през годините, и на хората, които поддържат българската музика с пазаруването на албуми! “, споделя Любо.

Новината идва месец преди концерта му в Зала 1 на НДК на 10 ноември, когато той ще показа най-големите си шлагери от последните 16 години, включени в албума. Сред тях са „ Знам “, „ Има ли цветя “, „ Различен “, „ Ако в миналото “, “Alright ” с Мария Илиева, „ Заедно “ с Графа и Орлин Павлов, „ Мога “, „ На края на света “, както и новата версия на сингъла „ Ти “, позната и от филмовия откъс на кино лентата „ Вездесъщият “.

Концертът ще е кулминационната точка на националното турне на Любо. На сцената с него ще излязат Живко Петров (клавишни), Ангел Дюлгеров (китари), Калин Вельов (барабани и перкусии), Ивайло Звездомиров (бас китари) и LaTiDa (вокали).

Източник: secret.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР