Алберто Йорданов изтърпя наказание лишаване от свобода за 20 години,

...
Алберто Йорданов изтърпя наказание лишаване от свобода за 20 години,
Коментари Харесай

Реалността! Осъден Убиец Иска Да Смъкне 10 Бона От Държавата! Вижте Само Защо, Ще Ви Изуми!

Алберто Йорданов изтърпя наказване отнемане от независимост за 20 години, откакто бе наказан за ликвидиране на приятелката си. Излезе от зандана предходната година. Сега упреците му са ориентирани към затворническата администрация поради това, че го настанили в килия на пушач и наркозависим. Кюстендилецът останал в тази килия за времето от 08.12.2014 година до 12.07.2015 година Той твърди, че изпитал усеща на боязън, непълноценност с дълготраен темперамент, застрашаване на здравето и сигурността, породен психоемоционален стрес, и упреква администрацията, че дейностите й били в несъгласие с условията за обезпечаване на здравословна и безвредна среда за лишените от независимост, както и че са осъществени за да бъдат провокирани неприятни междуличностни връзки на Йорданов с настаненото в килията лице, оповестява " Струма.бг ".

Според съда след събраните писмени и устни доказателства не се открива по неоспорим метод да са настъпили неимуществени вреди, изразяващи се във вреди от проявено отговорно деяние или безучастие от страна на чиновници на пандиза в гр. Бобов дол за посочения интервал, довели до утежняване на здравословното положение на Алберто и съществуването на посочените от него отрицателни страсти и положения.

В хода на процеса са разпитани и 7 очевидци. С настаняването на пандизчията не са нарушени условията за минимална жилищна повърхност на един лишен от независимост, която е 4 кв.м. Не се потвърждава, че с това настаняване са се влошили изискванията на живот на Алберто Йорданов. Установено е, че тютюнопушене в помещението е осъществявано рядко и не може да се одобри за потвърдено, че кюстендилецът е бил заставен да живее и спи в задимено с тютюнев пушек помещение. Същият не се потвърждава да е бил обект на физическа или друга експанзия и да е имал спор, въпреки той да е наркозависим според приложената здравна информация. Въпреки че Алберто не понася цигарения пушек, на 19.02.2015 година при претършуване в килия №12 в шкафа му са открити 97 кутии цигари от разнообразни марки, което той не отхвърля. Това обаче слага под подозрение твърдяната от него нетърпимост към тютюнев пушек и цигари.

Така съдът отхвърли компенсацията от 10 000 лв. и разгласи, че искът е безпочвен и необоснован. Решението може да се апелира в 14-дневен период пред Върховния административен съд.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР