Алберт Попов се класира за Финалите на Световната купа в

...
Алберт Попов се класира за Финалите на Световната купа в
Коментари Харесай

Алберт Попов се класира за финалите в слалома

Алберт Попов се класира за Финалите на Световната купа в Заалбах от 16 до 24 март. Това стана факт, откакто интернационалната федерация по ски (ФИС) разгласи, че анулира напълно идния кръг от Световната купа по ски алпийски дисциплини в словенския курорт Кранска гора. Стартовете трябваше да се проведат този уикенд.

Решението на уредниците е обвързвано с изобилния дъжд, който се изсипа над региона в последните 24 часа. Дъждът унищожи напълно основата на трасето.

Във финалите в Заллбах ще вземат участие първите 25 в класирането във всяка дисциплинираност, както и международният първенец при младежите. Алберт Попов е 22-ри в дисциплината слалом.

Шампион в слалома и притежател на Малкия бистър глобус става Мануел Фелер. Австриецът има 635 точки, до момента в който вторият Линус Щрасер от Германия е с 466 точки.

Иначе по-рано през сезона по разнообразни аргументи бяха анулирани кръговете в Зьолден (Австрия), Цермат (Италия), Бийвър Крийк (САЩ), слаломът във Вал д’Изер (Франция), спусканията в Шамони (Франция) и.
Източник: flashnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР