Албена Ситнилска записа името си в историята на “Игри на

...
Албена Ситнилска записа името си в историята на “Игри на
Коментари Харесай

Албена Ситнилска е първият дисквалифициран играч в историята на Игри на волята

Албена Ситнилска записа името си в историята на “Игри на волята ” като първия служебно изпъден участник. Световната и европейска шампионка по кикбокс и таекуондо н аруши разпоредбите на рисковото риалити, скривайки телефон в багажа си . Амазонката напусна “Игри на волята ” неотложно след териториалната борба, която беше извоювана от Старейшините. Втори останаха Гладиаторите, а към Дивата река се насочва племето на Амазонките.

Албена Ситнилска не беше единственият провинил се състезател на Арената. Водещите Ралица Паскалева и Димо Алексиев разкриха, че в продължение на седмици участниците от Амазонките, Гладиаторите и Старейшините непозволено са изнасяли храна от Резиденцията . Нарушението им ще се трансформира в причина още на следващия ден да се организира специфична елиминационна борба , за която всяко племе ще би трябвало да излъчи по един представител. Всеки един от избраниците рискува да загуби мястото си в предаването. За Амазонките това ще е учителят Румен Радев, за Старейшините - топ моделът Благомир Мастагарков, а за Гладиаторите - футболния арбитър Крум Апостолов.

Първото телевизионно изявление на Албена Ситнилска може да наблюдавате на следващия ден заран в “На кафе ” по NOVA.

Дисквалифицираната участничка е и първият посетител в “След Игрите ” - формалния подкаст на " Игри на волята ”. В него Албена Ситнилска разкрива детайлности по какъв начин е внесла телефона и отговоря на въпроса дали би се подложила на детектор на лъжата.

Не пропускайте идващия епизод на „ Игри на волята “ във вторник, 10 октомври, от 20:00 часа по NOVA. Още забавна информация за „ Игри на волята “ може да откриете на уеб страницата на предаването, както и в формалните Фейсбук страница, Instagram профил и TikTok профил на „ Игри на волята “. Епизодите от подкаста “След Игрите ” ще могат да се гледат в Nova Play, Vbox7 и YouTube.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР