Албена Денкова и Максим Стависки танцуват на леда в подкрепа

...
Албена Денкова и Максим Стависки танцуват на леда в подкрепа
Коментари Харесай

Албена Денкова и Максим Стависки танцуват на леда в подкрепа на Роман Костомаров, който загуби двата си крака

Албена Денкова и Максим Стависки танцуват на леда в поддръжка на Роман Костомаров, който загуби двата си крайници. Това ще стане в границите на годишното турне на шоуто „ Ледников интервал. Отново дружно “ през тази година, осведоми организация ТАСС.

Сред звездите на леда ще бъдат и Албена Денкова и Максим Стависки - двукратните ни международни първенци при танцовите двойки.

Костомаров е в болница поради пневмония и тежки затруднения, които доведоха до ампутирането на двата му крайници.

Приходите от продажбата на билетите за шоуто ще отидат за неговата рехабилитация.

" Решихме да променим проектите си и да дадем цялата си мощ, с цел да подсигуряваме, че това турне ще бъде в поддръжка на Роман. За нас това не е развлекателно събитие, а сплотяващо турне. Роман е част от нашето ледено семейство, минали сме дълъг път дружно ", съобщи продуцентът на шоуто, сребърния олимпийски медалист Иля Авербух, съобщи бТВ.

" Ще се опитаме да подкрепим Роман и фамилията му, както морално, по този начин и финансово. Сигурен съм, че публиката, която идва на нашите представления, ще успее да съобщи своята сила на обич и да покаже, че той не е самичък ", акцентира Авербух.

" Ледников интервал " е спортно-развлекателно телевизионно шоу, което се организира годишно от 2007 г. В програмата вземат участие двойки, който са формирани от професионални фигуристи и звезди на спорта, балета, театъра, киното, музиката и малкия екран.

Турнето стартира този месец и ще премине през повече от 20 съветски града, сред които Санкт Петербург, Сочи и Красноярск.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР