Албърт и Айвън - двойка английски коне, се движат в

...
Албърт и Айвън - двойка английски коне, се движат в
Коментари Харесай

Уиндзор кипи от вълнение: Наближава тържеството за 70-ата годишнина на кралица Елизабет на трона

Албърт и Айвън - двойка британски коне, се движат в тръс по улиците на Уиндзор, теглейки ремарке, натоварено с бира. Месец преди платинения празник от възкачването на кралица Елизабет Втора на трона кръчмите се зареждат преди предстоящото идване на " орди " от гости, съобщи Франс прес.

Бирата, която карат Албърт и Айвън, е основана от пивоварната " Уиндзор и Итън "  специално за 70-ата годишнина от царуването на Нейно Величество. 

" Наричаме я " Касъл Хил ", тъй като когато кралицата се възкачва на трона, това е оповестено на хълма на замъка Уиндзор ", изяснява шефът на пивоварната Уил Калвърт. 
   
Приготвена с ечемик от кралската плантация и британски и новозеландски хмел, " Касъл Хил " е " отлична освежаваща бира, която може да се пие на открито през лятото за юбилея ", добавя Калвърт, чиято пивоварна доставя кралското семейство. 

Седемдесетгодишнината на кралица Елизабет Втора на трона - рекорд за английски монарх, ще бъде маркирана с четиридневни празненства във Великобритания от 2 до 5 юни, с улични празненства, концерти и паради. По този мотив британците получават спомагателен формален празник, а кръчмите имат право да останат отворени до късно.

В Уиндзор, западно от Лондон, ще има парад на коли, фойерверки и величествен пикник в двора на замъка. Улиците в центъра на града са украсени с английски флагове и транспаранти, оповестяващи честванията.

Управителите на локални кръчми чакат с неспокойствие празненствата и имат вяра, че ще бъдат доста заети, изключително в случай че времето е слънчево и " целият свят се стече към Уиндзор ". 

За кръчмите, хотелите и многото магазини в града тези четири дни на тържества са същинска берекет след " мизерните " години на коронавирусната пандемия.
Туристите се завърнаха, само че в този момент идват по-малко пари отпреди, отбелязва притежател на магазин за сувенири с идеално разположение единствено на няколко метра от замъка, който също се надява, че платиненият празник ще притегли повече клиенти. 

Никой член на кралското семейство не се радва на толкоз огромна известност, колкото 96-годишната кралица Елизабет Втора. Тя е отпред както в анкетите за известност, по този начин и по продажби на сувенири. В залеза на своето царуване Нейно Величество продължава да е обект на обожание от страна на поданиците си, макар свадите, съпътстващи фамилията ѝ. 
 
Сред поклонниците на кралската фамилия е 61-годишната Сандра Пиндър, която постоянно води своята внучка да гледа промяната на караула пред замъка Уиндзор. 

Преданата британка намира кралица Елизабет Втора за  " прелестна ", възхищава се на нейната " отдаденост " към поданиците ѝ и е признателна за " всички обиколки, които е направила, с цел да разпространява страната ". " Всички в фамилията обичаме кралицата. След 70 години на трона тя се е потвърдила ", споделя Сандра Пиндър. 
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР