Албанското правителство прати по улиците армията и предупреди, че силите

...
Албанското правителство прати по улиците армията и предупреди, че силите
Коментари Харесай

Албания заплаши със сълзотворен газ и водни оръдия, ако не се спазва полицейският час

Албанското държавно управление прати по улиците армията и предизвести, че силите на реда ще употребяват сълзотворен газ и водни оръдия, с цел да подсигуряват, че ще се съблюдават 40-часовата обсада на страната, започваща през днешния ден.

Засега 76 души са инфектирани в Албания, само че управляващите се боят от неочакван скок в разпространяването. 120 хиляди албанци се върнаха от Италия, която е в най-тежко състояние в света сега, преди страната да отреже маршрутите по въздух и вода, написа организация " Ройтерс ".

Въпреки нарежданията да си останат по домовете и възбраната за пътувания, мнозина продължиха да излизат да спортуват групово, да играят домино по улиците и пренебрегнаха рекомендациите за съблюдаване на отдалеченост на обществени места. В рядка проявя на единение министър председателят Еди Рама и водачът на опозицията Лулзим Баша приканиха хората да съблюдават блокадата, започваща в 13.00 часа през днешния ден. Тя би трябвало да продължи 40 часа.

" Полицията и въоръжените сили ще употребяват мощ против хората, които нарушават закона, в това число против пенсионерите. Ако е нужно, ще прибегнат до водни оръдия и сълзотворен газ ", предизвести Рама.
Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР