Албанският премиер Еди Рама, който е на посещение в Амстердам,

...
Албанският премиер Еди Рама, който е на посещение в Амстердам,
Коментари Харесай

Еди Рама: България е една грешка - държи две държави като заложници

Албанският министър председател Еди Рама, който е на посещаване в Амстердам, в диалог в известния център " Де Балие " също приказва за " договарянията с Европейски Съюз и неотварянето на договаряния за Албания и Македония ".

И този път с прословутата си лексика, на въпрос „ какво се случва сред Албания и Европейски Съюз “, той споделя, че албанците чакат булката от Брюксел да пристигна не една, а няколко години, само че тя по този начин и не пристигна.

" Продължихме да организираме сватби, огромни сватби с музика. Чакахме булката от Брюксел не една, не две, не три, а доста години, само че тя по този начин и не пристигна. Ако пристигна да ни дами без музика и незабавно в леглото и имаме деца, дано пристигна. Казвам го с комизъм, само че си представете, когато желаете да се ожените съществено, а тя в никакъв случай не се появява ", сподели Рама съгласно Ora News.

Той към момента е на мнение, че договарянията е трябвало да стартират преди няколко години, може би ще е следващата година, само че прибавя, че " няма да губим сън за това ".

" Не знам, само че какъв брой пъти има вътрешни проблеми, тук се приказва за револвер, там за мафия, тук за албанец, за едни хора, които отглеждат марихуана в южната част на Албания или Ротердам. Така че това е вътрешен развой на отбягване. Няма нищо общо с това, което вършим ", уточни той.

Според Рама Европейски Съюз има Европейска комисия, която е „ платена от фондовете на Европейски Съюз, най-голямата бюрократична машина в целия свят “, която следи всяка страна 24 часа в денонощието и по-късно изготвя отчети за страните кандидатки, които да показа на страните членки и по-късно кажете какво би трябвало да се направи.

" Не става дума за България, а за Европейски Съюз, метода, по който работи, който е стар и би трябвало да се промени. Държава, която държи две други страни като заложници, е неточност ", сподели Рама.
Източник: eurocom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР