Албанският премиер Еди Рама каза на напускащия косовски премиер Рамуш

...
Албанският премиер Еди Рама каза на напускащия косовски премиер Рамуш
Коментари Харесай

Еди Рама: Харадинай замени пушката с клевета

Албанският министър председател Еди Рама сподели на напускащия косовски министър председател Рамуш Харадинай, че многократните клюки и обвинявания против него за разделянето на Косово ще би трябвало да бъдат потвърдени в съда.
„ Вярно е, че желаех да разделя Косово толкоз, колкото Рамуш искаше да отдели принц Хари от кралското семейство! Накратко, довчерашният пълководец на Армията за избавление на Косово Рамуш Харадинай имаше справедливо моето почитание за всичко, което направи за свободата на Косово... ", сподели Рама. Той добави, че съгласно него политиката на Харадинай " е навредила на Косово и е дала преимущество на Сърбия на интернационалната сцена ", оповестява Танюг.
Рама, който към този момент е завел дело против напускащия косовски министър председател, сподели на албанския Топ Ченъл, че Харадинай " е заменил пушката с клюка ".
Премиерът добави, че не може да слезе до равнището на Харадинай, който съгласно него е от вида политици, които не почитат думата, истината или обществеността. Естествено е, добави той, че от клеветата във щета на нечие достолепие човек би трябвало да се пази в съда, изключително в случай че се повтаря обществено.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР