Албанската певица Блеона Керети шокира всички с избора си на

...
Албанската певица Блеона Керети шокира всички с избора си на
Коментари Харесай

Скандална албанска певица е появи полугола на Оскарите

Албанската певица Блеона Керети шокира всички с избора си на тоалет за едно от автърпартитата след формалната гала по раздаването на премиите "Оскар ", написа английското издание Mirror.

Певицата, която не за пръв път се появява с екстравагантна дреха на светско събитие, този път бе облякла рокля, която изцяло разкриваше голите й гърди.



Музикалната звезда пристигна на купона на списание Vanity Fair след формалното връчване на Оскарите с изцяло транспарантна рокля със сребрист отблясък.



Под дрехата си Керети носеше единствено черни гащи с висока талия и дребни блестящи копчета върху зърната си, оставяйки останалата част от гърдите ѝ неприкрити. Екстравагантният тоалет бе допълнен от грим и блестящо червило.



Блеона постоянно се стопира на сходни разголени тоалети. По време на церемонията по връчването на Американските музикални награди предходната година тя се появи в спектакъл Майкрософт в Лос Анджелис със сребриста дреха с доста надълбоко деколте и отворена предница.



Преди това, през 2015 година, тя дойде на церемонията по връчването на премиите "Грами " с тоалет отбор ризница, която се състоеше от доста плът и лъскаво боди, сходно на железен корсет, което ефектно наблягаше извивките на тялото й. Към чувствената ризница бе прикачен дълъг черен шлейф, който се стелеше по килима след нея.



За Американските музикални награди през 2014 година Блеона дойде в спектакъл Nokia, в Лос Анджелис, с рокля, която доста припомня на сегашната ѝ дреха, само че тогава онази част, която прикриваше интимните ѝ елементи бе ушита от доста по-малко плат.



През 2012 година тя стъпи на аления килим преди MGM Grand Garden Arena в Лас Вегас, където бяха раздадени музикалните награди на списание "Билборд ", облечена в доста къса дантелена черна рокля, която прозираше от двете страни на тялото ѝ.



Блеона обаче не е единствената звезда, която се появява по всемирски събития с шокиращи и екстравагантни тоалети.

Миналият месец Дженифър Лоурънс се появи на кино премиера в полупрозрачен топ с висока яка и обемна, черна пола. Позирайки пред камерите 27-годишната носителка на Оскар сложи ръце на кръста си и не видя, че част от роклята ѝ се е смъкнала надолу. Така фотографите съумяха да снимат оголената гръд на звездата.

На 75-титата гала по раздаването на премиите за кино и телевизионно творчество "Златен глобус ", актрисата Бланка Бланко, също шокира с тоалета си. Със своята аленочервена рокля тя освен подцени цветовия код за обличане на събитието, само че също по този начин сподели прекалено много плът.

На европейски музикални награди на MTV през 2017 година Рита Ора пък реши да събере погледите на всички, като стъпи на аления килим облечена в хавлия за баня и с хавлиена забрадка на главата.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР