Албанската опозиция проведе протест в Тирана, съобщи Алсат – М.

...
Албанската опозиция проведе протест в Тирана, съобщи Алсат – М.
Коментари Харесай

Нов голям протест в Албания

Албанската съпротива организира митинг в Тирана, заяви Алсат – М.

Опозицията разгласи, че упорства министър председателят Еди Рама скоро да подаде оставка. Протестите бяха белязани както от конфликти с полицията, по този начин и от конфликти сред самите протестиращи.

Демонстрациите бяха ръководени от заместител – ръководителя на Демократическата партия Еди Палока. На този стадий Рама съобщи, че решението за предварителни избори ще бъде взето от неговата партия.

„ Държавният департамент на Съединени американски щати към този момент разгласи нашата страна като център за трафик на опиати и пране на пари. Бъдете сигурни, че денят, в който министър председателят ще си тръгне от поста е доста близо “, съобщи Палока.

Участниците в митинга са се пробвали да пробият полицейския кордон пред албанския парламент, което е довело до конфликти.

„ Това, дали ще има или не предварителни избори зависи от Социалистическата партия и решението, което тя ще вземе “, съобщи Рама.

Недоволните упорстват за организирането на почтени избори в страната. В Албания непрекъснато се организират митинги през последните няколко месеца.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР