Албания днес осъди признаването от Русия на независимостта“ на сепаратистките

...
Албания днес осъди признаването от Русия на независимостта“ на сепаратистките
Коментари Харесай

Албания: Руското признаване на ДНР и ЛНР е грубо нарушение на международното право

Албания през днешния ден осъди признаването от Русия на „ независимостта “ на сепаратистките райони Донецк и Луганск в Източна Украйна, заяви осведомителният портал Екзит.
Всичко по тематиката: Напрежението НАТО-Русия-Украйна 568
„ Този едностранен акт е жестоко нарушаване на интернационалното право, на Минския протокол и на териториалната целокупност и суверенитета на Украйна “, съобщи албанският президент Илир Мета.

Правителството на Албания също осъди съветското решение, излиза наяве от известие, оповестено от външната министърка Олта Джачка.

Албания и Съединени американски щати са докладчици в Съвета за сигурност на Организация на обединените нации по въпросите на сигурността, свързани с Украйна, добавя Българска телеграфна агенция.
Всичко по тематиката: Напрежението НАТО-Русия-Украйна 568  Финландският президент разгласи, че съветските дейности в Украйна може да се отразят на общ план за нуклеарна централа Финландският президент разгласи, че съветските дейности в Украйна може да се отразят на общ план за нуклеарна централа  Руската Дума ратифицира указа за ДНР и ЛНР Руската Дума ратифицира указа за ДНР и ЛНР  Путин: Ситуацията с Украйна е изключение Путин: Ситуацията с Украйна е изключение
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР