Аларма за събуждане, бърз преглед на новините преди закуска, наваксване

...
Аларма за събуждане, бърз преглед на новините преди закуска, наваксване
Коментари Харесай

Бъдещето в джоба ни: Как смартфоните променят всекидневието?

Аларма за пробуждане, бърз обзор на новините преди закуска, наваксване с мейлите на път към работа, видеоразговор със остарял другар – несъмнено е, че смарт телефонът ни задава ритъма на всекидневието, само че по какъв начин да изберем най-подходящия за своите потребности?

За да се ориентираме измежду огромния избор от разновидности, е добре първо да изясним защо ще го употребяваме най-често – работа или развлечение, след което да проучим характерностите, които дават отговор най-добре на нашите цели. Ако сме фенове на мобилната снимка да вземем за пример, е най-добре да се ориентираме към модел с по-добра камера. Ако пък търсим телефон, който да улеснява работата ни, е целесъобразно да заложим на по-мощен процесор.

надгражда към този момент одобрените модели от серията сгъваеми телефони на марката и е подготвен да отговори на всички потребности и условия на потребителите, предоставяйки неповторимо прекарване и безчет благоприятни условия за развлечение и облекчение на всекидневните задания.

Какво да чакаме?

Подобрена съгласуваност

Работните срещи от разстояние към този момент са неизбежна част от деня ни, а видеоразговорите с околните – една от най-приятните. За да отговори на потребността от бърза, качествена и сигурна връзка, Samsung си партнира с Гугъл, с цел да обезпечи ненадминато full high definition качество на видеоразговорите с приложението.

Преживяването се добавя и от новаторската камера FlexCam , която поддържа фрагментите ясни и даже редуцира неприятните отражения от ярки светлини. Ако сме в придвижване, олекотеният корпус с тегло от 253 г разрешава комфортно прилагане с една ръка, а когато ръцете би трябвало да останат свободни – да вземем за пример, с цел да си водим бележки, устройството се сгъва и слага под най-подходящия ъгъл. За още повече улеснение Samsung Galaxy Z Fold5 поддържа и супер бързо кабелно или безжично зареждане и опция да заредим слушалките си с функционалността за безжичен PowerShare .

Улеснена организация

Графици, срещи, задания – в динамичното ни ежедневие от време на време царува безпорядък. Добрата вест е, че към този момент можем да организираме деня си, още преди да е почнал, единствено с няколко клика. С функционалността на Samsung Galaxy Z Fold5 проектите ни стават по-лесно управляеми, а свободното време – допустимо.

Помислено е и за хората, за които мултитаскингът е втора природа – огромният главен екран разрешава водене на бележки по време на видео диалог или основаване на лист със задания, до момента в който ревизираме имейли. На изобретателните мозъци Galaxy Z Fold5 предлага разнообразни благоприятни условия за работа с S Pen Fold Edition или S Pen в композиция с приложения за основаване и редактиране на наличие. S Pen Fold Edition – познатият от третото потомство Fold от 2021 година стилус - е усъвършенстван, с цел да носи още по-голямо наслаждение при писане.

Подобрена е и лентата със дилемите, която побира до 12 приложения едновременно и може да отваря и затваря разнообразни стратегии за секунди, без да се връща на началния екран. Така за нас остава просто да се възползваме от вдъхновението, където и когато ни споходи.

Навигация, на която можем да разчитаме

Пътуванията до непознати места са съвършен метод да избягаме от паниката на града за уикенда. С приложението планирането на маршрута става по-лесно, а сателитният и Street View режими разрешават да се ориентираме още по-добре в непозната среда.

Освен за по-дълги пътувания, през седмицата навигацията ни води на всички места, където би трябвало да бъдем, без значение дали пътуваме с кола, публичен превоз или пешком. Почитателите на рисковите прекарвания ще оценят и това, че е най-здравият сгъваем смарт телефон на Samsung досега и е резистентен както към прахуляк, по този начин и към вода.

Впечатляващ дизайн

Носталгията към отминалите няколко десетилетия от дълго време диктува трендовете освен в музиката, киното и модата, само че и при дизайна на смарт телефоните. Това е и повода за завръщането на иконичните сгъваеми телефони, които вършат приятна отпратка към телефоните от 90-те и 00-те.

– най-лекият и най-компактен Galaxy Z Fold до момента, оправдава името си, като се сгъва, отваря и трансформира, с цел да се трансформира във впечатляващ аксесоар с дизайн, който законите на физиката не могат да укротят. Цветовете Студено синьо, Мистично черно и Естествен памук пък са последният щрих, който трансформира смарт телефона в метод да показваме себе си без взаимни отстъпки.

Още по-добри фотоси

Огненочервен залез, усмивката в очите на обичан човек и смешната поза на спящия ни домакински любим ­– моментите, които желаеме да запомним, имат потребност от камера, която ги улавя тъкмо по този начин, както ги виждаме. разполага с сложна система от камери, която дава най-невероятни благоприятни условия за още повече еластичност. 10 MP телефото камера с 3x оптично нарастване, 50 MP широкоъгълна камера, 12 MP ултраширокоъгълна камера, 10 MP камера на предния екран и 4MP камера под екрана трансформират смарт телефона в мобилно фотостудио, а опцията за обработка на фотосите непосредствено от смарт телефона вдъхва още повече живот на всеки един кадър.

Несравнима работливост

Мобилният ни телефон има нелеката задача да провежда деня ни, да ни оказва помощ да бъдем в непрекъснат контакт с значимите за нас хора и да ни дава безчет благоприятни условия за развлечение. Петата генерация на сгъваемите устройства Samsung трансформират ежедневната работливост. Функцията Multi Window предлага голям брой варианти за моделиране на екрана по този начин, че да ни бъде най-полезен, а App Continuity разрешава прекосяване oт дребен към огромен екран единствено с едно разгръщане за още по-лесно стриймване, извършване на покупки и браузване.

Дебютиращият при моделите от серията DeX режим трансформира смарт телефона в настолен компютър благодарение на външна клавиатура, мишка и екран, което разрешава да бъдем още по-гъвкави при хибриден метод за работа и да оставим чантата за преносим компютър вкъщи.

Широкият избор от познати и нови благоприятни условия на новия прави всекидневието по-вълнуващо и обезпечава всичко належащо в едно само сгъваемо устройство, което с лекост побира света в джоба ни и ни доближава с една стъпка по-близо до бъдещето.
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР