Алън Питърс твърди, че Чарлз не е започнал да се

...
Алън Питърс твърди, че Чарлз не е започнал да се
Коментари Харесай

Служител на кралската охрана: Даяна първа почна с изневерите, а не Чарлз

Алън Питърс твърди, че Чарлз не е почнал да се среща още веднъж с Камила в сантиментална връзка (те се виждат за първи път когато са на към 20 години), до момента в който не открива, че Даяна е имала връзка с сътрудника му телохранител - Бари Манаки.

И Питърс бил този, който осведоми Чарлз за аферата на жена му, написа английският вестник " Daily Mail ", предава " Дир ".

" Принцът не беше първия, кривнал от пътя, беше брачната половинка му. Той възобнови аферата с Камила, когато научи за нейната за Манаки ", твърди Питърс, който работи за Даяна съвсем десетилетие.

Това поддържа версията на Джонатан Димбълби за събитията. В своята утвърдена от Чарлз биография, оповестена през 1994 година, Димбълби декларира, че принцът и Камила са рестартирали любовта си през 1986 година Манаки стартира да охранява Даяна през 1985 година Твърди се, че романсът им е почнал по време на риболовна експедиция в Балморал същата година.

През 1986 година той е изместен от позицията си и е пратен в Отряда за дипломатическа отбрана. Година по-късно 39-годишният тогава Манаки, умира при тайнствен пътен случай. Той е бил блъснат от 17-годишен водач, до момента в който се е карал мотора си в Източен Лондон, което накара Даяна да допусна, че е бил " премахнат ".

Говорейки в нов документален филм на CNN, Питърс споделя за Даяна:

" Започнах да виждам, че държанието ѝ е извънредно, когато покрай нас беше Манаки тъй че взех решение да приказвам с нея за това. През първите 20 минути тя изрично отхвърляше. После ми довери, че имала " някаква връзка " с него. По-късно принцът на Уелс се приближи до мен и ме попита: " Защо принцесата се държи по този начин, какво ѝ е? ". Отговорих, че би трябвало да беседва с нея. Той показа, че е опитал и това, което я разстройва очевидно е, че Бари се връща към униформата и в случай че това ще я успокои, той може да остане ".

Тогава Питърс декларирал, че той не може да работи при тези условия и по този начин се наложило да разкрие какво знае по въпроса.

Питърс счита, че никой не е отговорен в тази история и всеки е жертва. 
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР