Алън Пардю ще ръководи ЦСКА не само до края на

...
Алън Пардю ще ръководи ЦСКА не само до края на
Коментари Харесай

Официално: Алън Пардю остава треньор на ЦСКА

Алън Пардю ще управлява ЦСКА освен до края на сегашния шампионат, само че ще бъде отпред на алените и през идващия сезон, оповестиха публично от клуба.

В последните няколко дни английският експерт организира редица срещи и диалози с управлението на клуба, на които е била разисквана моментната обстановка и той е изразил директните си усещания от тима през миналите 2 седмици. Паралелно с това наставникът всекидневно водеше заниманията на отбора на Панчарево предвид на идното в събота посещение в Разград.

Самият Пардю е показал доста положително отношение и упоритост за работа в дълготраен проект и е приел поканата на притежателите да помогне със своя богат опит, оставайки непрестанно на треньорския пост. Към неговия щаб се причисляват и няколко нови имена – сънародникът му Алекс Дайър, който за последно работи в шотландския Килмарнък и британския Колчестър Юнайтед, както и младият треньор от школата Мартин Стоянов и анализаторът Христо Захариев.

" Винаги съм се старал да работя с младежи, Мартин и Христо са отлични експерти, които ще имат опцията да се учат от мен и Алекс. Надявам се това да им помогне да прогресират още повече и да имат опцията да приложат наученото от нас. Целта ми е да оставя завещание в ЦСКА и в бъдеще и тези млади треньори, които ще работят с нас в този момент, да могат да оказват помощ на клуба и през идващите години ", разяснява Пардю.

От ЦСКА съумяха здраве, шанс и доста триумфи на Пардю.
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР