Ал Кайда все още е в Афганистан и има за

...
Ал Кайда все още е в Афганистан и има за
Коментари Харесай

Американски генерал: „Ал Кайда” още е във война със САЩ

„ Ал Кайда ” към момента е в Афганистан и има за цел да нанесе удар по Съединените щати, съобщи военачалник Марк Мили, ръководител на Съвместното командване на началниците на щабовете в американската войска.

" Ако могат да възстановят качествата и силите си, те имат предпочитание да нанесат бъдещи удари. Мисля, че „ Ал Кайда ” към момента е във война със Съединени американски щати ", сподели Мили по време на чуване в Сената.
 Щатите включиха Хърватия в програмата за безвизови пътувания Щатите включиха Хърватия в програмата за безвизови пътувания
Съединени американски щати включиха Хърватия в програмата за безвизови пътувания " Виза уейвър ". Това ще разреши на жителите на страната да пътуват до Амери...

По-рано представителят на придвижването на талибаните Забиула Муджахид съобщи, че няма членове на „ Ал Кайда ” на територията на Афганистан. Той означи, че талибаните са поели ангажимент към Съединени американски щати, съгласно който „ няма да разрешат на никого да употребява за закани или офанзиви територията на Афганистан “.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР