Ал Хилал ще играе на полуфинал срещу на Световното клубно

...
Ал Хилал ще играе на полуфинал срещу на Световното клубно
Коментари Харесай

Ал Хилал ще бъде съперник на Челси на полуфинала на Световното клубно първенство

Ал Хилал ще играе на полуфинал против на Световното клубно състезание, откакто във втория кръг премаза с 6:1 Ал Джазира (ОАЕ). Абдулай Диаби откри резултата за тима на Ал Джазира в 14-ата минута, само че по-късно върху тях се изви същинска буря. Атомното нахлуване на тима от Саудитска Арабия включваше Одион Игало, някогашният състезател на Порто Муса Магера, Матеус Перейра, който пристигна от, както и.

След като откриха резултата с блестяща контраофанзива, домакините на шампионата от ОАЕ имаха три прелестни благоприятни условия да дублират преднината си. Одион Игало изравни в 36-ата минута с глава, засичайки центриране на Матеус. Само след 4 минути направи цялостен поврат с удар от границата на наказателното поле.

В 10-ата минута на второто полувреме Ал Джазира пропусна златна опция да изравни посредством Ахмед Ал Аттас. Веднага обаче бяха осъдени от Мохамед Кано, който усили преднината на Ал Хилал на 3:1 с глава, засичайки центриране от корнер. Ал Даусари вкара за 4:1 в 77-ата минута. Муса Магера, който предходната година се показа добре за против, в този момент също беше прецизен и усили на 5:1, още веднъж след проблеми при корнер.

В добавеното време съдията Сесар Артуро Рамос от отсъди дузпа поради игра с ръка, която беше осъществена от перуанеца, който дойде в Ал Хилал от тима на (Лисабон).

Така същинската част на шампионата на ФИФА за клубни първенци продължава на 8-и с полуфинала Палмейрас (Бразилия) - Ал Ахли (Египет). На идващия ден е другата полуфинална среща сред Челси и Ал Хилал. На 12-и този месец са срещите за 3-о място, както и тази за купата.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР