Ал-Хилал, един от грандовете в първенството на Саудитска Арабия, е

...
Ал-Хилал, един от грандовете в първенството на Саудитска Арабия, е
Коментари Харесай

Араби изкушават Лионел Меси с 400 млн. евро на година

Ал-Хилал, един от грандовете в шампионата на Саудитска Арабия, е подготвен да заплаща по 400 милиона евро годишно на Лионел Меси, твърди журналистът Фабрицио Романо.

Въпреки обстоятелството, че за една нощ ще стане най-високоплатеният състезател на всички времена - аржентинецът към момента не е споделил " да ". Световният първенец от Катар 2022 най-вероятно ще напусне ПСЖ това лято, без значение че водеше договаряния с парижани за нов контракт в последните седмици. Така нападателят може да се причисли към новия си тим като свободен сътрудник.

Причината Меси да се раздели с парижани са неизпълнените финансови условия, които сложи пред катарските притежатели, както и освиркванията от трибуните, които получава в последните мачове.

Веднага се заприказва за завръщането на магьосника с №10 в Барселона, а други разновидности го пращаха в Съединени американски щати и даже в родната Аржентина. Според някои информации Меси обмисля разнообразни разновидности за продължение на кариерата си, в това число завръщане в Барселона.

Ако обаче приема предлагането на саудитците, Меси би печелил двойно повече от огромния си противник в исторически проект - Кристиано Роналдо. Португалец подписа с Ал Насър и се реалокира в Рияд след Мондиал 2022.

Този сезон Меси изигра 33 мача с фланелката на ПСЖ и взе участие в 35 гола - 18 попадения и 17 асистенции, като беше и определен за най-хубавия състезател на международното състезание. /БГНЕС
Източник: bgnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР