Акьорът Деян Донков с нетърпение очаква момента, в който отново

...
Акьорът Деян Донков с нетърпение очаква момента, в който отново
Коментари Харесай

Деян Донков събира пари за зъби

Акьорът Деян Донков с неспокойствие чака момента , в който още веднъж ще стартира да работи, тъй като му липсват освен сътрудниците и представленията, само че и парите, разбра HotArena.

" Сега нямам парички за ортодонт. Сложих два импланта, само че ми остават още да поставям. А и тази изолираност ме побърква ", показа артистът в общественото пространство. За разлика от него синът му Христо е благополучен, че по през целия ден е край мама и тати. " Той рисува непрекъснато и изобщо не ме отразява. Скача в чехлите заран и стартира. Толкова хубаво рисува, само че въпреки всичко дядо му е художник, да не забравяме ", смее се Донков. 

По време на изолацията артистът гледа най-много български филми и доста се нервира на турските сериали. " Много ме нервират непрекъснатите турски дандании, дето се реят от екрана. Станахме анадолски подмазвачи. Направиха ни провинция на Турция. Какъв е този културен геноцид, не мога да си го обясня ", чуди се Донков. 

За да не загуби форма по време на излоацията, той е почнал да се боксира и даже си е купил круша, написа България през днешния ден.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР