Аквапаркът в Приморско, където вчера загина 18-годишно момче, е затворен

...
Аквапаркът в Приморско, където вчера загина 18-годишно момче, е затворен
Коментари Харесай

Съученици на загиналото момче в аквапарка: Обичаше екстремните спортове

Аквапаркът в Приморско, където през вчерашния ден почина 18-годишно момче, е затворен тази заран.

Полицията е иззела всички камери от обекта и ще ги прегледа подробно. Образувано е досъдебно произвеждане по случая и следствието продължава. Тежкият случай е станал на атракциона "Цунами ". Според разпоредбите в аквапарка, с цел да се употребява този атракцион би трябвало да си висок над 1,50 метра и да си пълновръстен. Загиналото момче и неговият другар са отговаряли на тези условия.

"Много положително момче. Съученици бяхме. Учим в гимназията по строителство в Стара Загора. Обичаше рискови спортове, само че не беше неприятен. Сега щеше да е 12-ти клас. Разминавахме се по коридорите в учебно заведение. Съвсем обикновено и положително момче. Много неуместно. На пързалките би трябвало да има човек, който да следи при стартирането и долу също да има човек ", споделиха пред камерата на БТВ другари и съученици на починалия 18-годишен юноша.

Момчето, провокирало случая, също е потърпевшо. То е било признато в реанимацията на бургаската болница. Часове по-късно обаче е подписало декларация, че се отхвърля от лекуване в болничното заведение и е изписан, като отхвърли да приказва пред камерата.

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР