Аквамен и изгубеното кралство (Aquaman and the Lost Kingdom) е

...
Аквамен и изгубеното кралство (Aquaman and the Lost Kingdom) е
Коментари Харесай

Аквамен се завръща, изправен пред огромна опасност

" Аквамен и изгубеното кралство " (Aquaman and the Lost Kingdom) е един от най-очакваните филми на DC най-много поради успехa на първия от 2018 година
 Aquaman and the Lost Kingdom - какво се случва с продължението на
Какво се случва с продължението на " Аквамен "

Бъдещето на кино лентата е много неразбираемо

Вече сме обръщали внимание на това през какъв брой компликации мина филмът, като все още се знае за няколко кръга на презаснемане на подиуми, които са се състояли.

Е, при започване на седмицата стана ясно, че въпреки всичко ще го забележим по кината, тъй като имаше изказвания, че Warner Bros. са се отказали от него. С пуснатия тийзър обаче тези подозрения бяха разсеяни. Тогава бе обещан и цялостен филмов откъс, който бе пуснат.

Той ни дава доста по-добра тенденция какво ще се случва в  " Аквамен и изгубеното кралство ". Разбираме, че действието ще се развива четири години по-късно в първия филм и Артър Къри към този момент е крал на Атлантида. 

Освен това е станал татко и в този момент се пробва да се оправя и с тези отговорности. Но Черната Манта (Яя Абдул-Матийн II) е съумял да се снабди с голяма мощ, която го прави доста по-опасен от преди. Той има зъб на Аквамен и желае да убие както самия него, по този начин и цялото му семейство.
 Тийзър на Aquaman and the Lost Kingdom с Джейсън Момоа и Амбър Хърд
Все отново ще забележим Аквамен по кината

Ето какво подсказва тийзърът на Aquaman and the Lost Kingdom

За да се оправи с надвисналата заплаха, Аквамен ще би трябвало да изиска помощ от изпадналия в недружелюбност свои брат Орм (Патрик Уилсън). Интересното е, че героинята на Амбър Хърд - Мера, се появява за едвам няколко секунди в филмовия откъс и в случай че човек не внимава, може и да я пропусне.

" Аквамен и изгубеното кралство " е по кината от 20 декември
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР