Акушерка от болница „Шейново” беше пребита жестоко на работното си

...
Акушерка от болница „Шейново” беше пребита жестоко на работното си
Коментари Харесай

Баща преби акушерка в София заради плацентата на детето си

Акушерка от болница „ Шейново” беше пребита грубо на работното си място от татко, който упорствал да получи плацентата на новороденото си бебе. На обясненията, че това е биологичен материал и за неговото потребление ни предпазване има открит ред, нападателният мъж дал отговор, че има всички нужни разрешителни, предава БТВ.

При изтъкване, че има предписание от шефа на болничното заведение плацентата да бъде съхранена вярно, само че не и предадена в почивния ден, без нужната документи, бащата блъснал лекарката, при което тя изгубила схващане.

Не помни какво е тъкмо е станало, само че след нападението е с комоцио, строшен нос и голям брой хематоми по лицето. По първична информация нападателят е с минали престъпни прояви, измежду които кражба, обир и хулигански прояви.

Всеки трети доктор у нас е бил очевидец или обект на физическа експанзия, регистрираха неотдавна от Националната асоциация на работещите в Спешна здравна помощ в България. Само за 20 дни бяха регистрирани четири тежки случая на експанзия по отношение на лекари и поради това от Асоциацията излязоха с протестно писмо и желаеха незабавни ограничения за отбрана на медицинските чиновници.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР