Акушер-гинеколог от болница Шейново беше пребит на работното си място

...
Акушер-гинеколог от болница Шейново беше пребит на работното си място
Коментари Харесай

Баща преби акушер-гинеколог в София, искал плацентата на детето си

Акушер-гинеколог от болница „ Шейново ” беше пребит на работното си място от татко, който упорствал да получи плацентата на новороденото си бебе. Пострадалата е доктор Албена Гагова, експерт по рискова бременност и един от най-уважаваните и обичани от пациентите лекари в болничното заведение.

На обясненията, че това е биологичен материал и за неговото потребление ни предпазване има открит ред, нападателният мъж дал отговор, че има всички нужни разрешителни.

При изтъкване, че има предписание от шефа на болничното заведение плацентата да бъде съхранена вярно, само че не и предадена в почивния ден, без нужната документи, бащата блъснал лекарката, при което тя изгубила схващане.

Жената не помни какво е тъкмо е станало. Тя е с комоцио, строшен нос и голям брой хематоми по лицето.

По първична информация нападателят има и други криминални прояви, измежду които кражба, обир и хулигански прояви.

Всеки трети доктор у нас е бил очевидец или обект на физическа експанзия, регистрираха от Националната асоциация на работещите в Спешна здравна помощ в България пред bTV.

Само за 20 дни бяха регистрирани четири тежки случая на експанзия по отношение на лекари и поради това от Асоциацията излязоха с протестно писмо и желаеха незабавни ограничения за отбрана на медицинските чиновници.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР