Акула уби сърфист край Голд Коуст в Австралия. Това е

...
Акула уби сърфист край Голд Коуст в Австралия. Това е
Коментари Харесай

Сърфист загина от нападение на акула край Голд Коуст в Австралия

Акула умъртви сърфист край Голд Коуст в Австралия. Това е първа съдбовна офанзива край плажовете на Голд Коуст в курортния град Куинсланд от 60-те години на 20-ти век до в този момент.
46-годишният Ник Слейтър сърфирал на плажа „ Greenmount ” - добре познато място за сърф - когато голяма бяла съвсем откъснала крайници му, заяви Би Би Си, съобщи БГНЕС. Сърфистите наоколо го разкрили да се носи беззащитен в плитките води до дъската си.
Той е откаран на брега и му е оказана първа помощ, само че умрял минути след случая.
Днес управляващите затвориха 18 км. плажна линия, с цел да проведат търсене на акулата с хеликоптер и джетове. Според известията, евентуално става дума за огромна бяла акула с дължина минимум 3 метра.
 Полицай избави дете от зъбите на акула в Съединени американски щати (ВИДЕО) Полицай избави дете от зъбите на акула в Съединени американски щати (ВИДЕО)
Адриан Косицки – служител на реда в щата Флорида, измъкна от водата момче малко преди да бъде докопано от приближаващата се към него акула...
" След като разберем, че акулата не е наоколо до брега или сме й поставили проследяващо устройство, плажът ще бъде отворен още веднъж ", сподели кметът на Куинсланд Том Тейт.
Той съобщи, че това е първата гибел, породен от акула край плажовете на Голд Коуст от 1958 година, като добави, че управляващите проверяват събитието.
Сърфист, който оказал помощ на жертвата съобщи, че на дъската на Слейтър е имало диря от захапване с размера на баскетболна топка.
Мястото е една от най-известните туристически дестинации в Австралия, известна с дългите си плажове с бял пясък и отлични условия за сърф. Плажовете са предпазени от мрежи за акули, окачени под водата, заради което набези от акули съвсем не се случват.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР