Акула дойка ухапа красива моделка, решила да поплува с хищните

...
Акула дойка ухапа красива моделка, решила да поплува с хищните
Коментари Харесай

Красива моделка влезе да поплува с акулите, но се случи нещо непредвидено

Акула дойка ухапа красива моделка, решила да поплува с хищните риби, съобщава NBC News, представена от Блиц. Инцидентът е станал на Бахамите, където 19-годишната Катарина Заруцки от американския град Лагуна Бийч, Калифорния, била на отмора с приятеля си и неговото семейство.

Местните предизвестили момичето, че тези акули не са рискови за хората и да плуваш дружно с тях е радостно и безвредно. Катарина се доверила и влезнала във водата.



„ Близките на приятеля ми се побъркаха, когато отидох да плавам с акулите. Аз ги успокоих, че всичко е наред ”, споделя 19-годишната хубавица.

Въпреки уверенията, че са изцяло безвредни, половинметрова акула я нападнала във водата. „ Китката ми се оказа в устата й и усещах по какъв начин зъбите й се забиваха в ръката ми ”, споделя момичето. „ За няколко секунди се озовах под водата ”, прибавя Катарина.



Бащата на приятелят й снимал протичащото се от безвредно разстояние.



Младото момиче съумяло да се освободи и да доплува до брега. През цялото време държало китката си над водата, с цел да не притегли кръвта, която се стичала от нея, други хищници. В болничното заведение превързали раната й, само че тя решила да не рискува и още на идващия ден отлетяла за Флорида, с цел да продължи лекуването.



„ Лекарите считат, че в раната са останали елементи от зъбите на акулата, а на ръката ми ще остане белег. Но ми провървя, че съм жива и ръката ми си е на мястото.

Акулите дойки живеят във водите на Атлантическия океан и в източната част на Тихия океан. Дължината им доближава до 2,5-3 метра. Тези риби заобикалят срещи с представители на човешката раса и доста рядко нападат.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР