Акула, дегизирана от крадци като бебе, е била отвлечена от

...
Акула, дегизирана от крадци като бебе, е била отвлечена от
Коментари Харесай

Откраднаха акула в Тексас, маскирайки я като бебе

Акула, дегизирана от крадци като бебе, е била отвлечена от аквариум в Тексас, заяви BBC.
Рибата от типа Калифорнийска бича акула, носеща името Мис Хелън, е била открита и върната и сега е под карантина, до момента в който си почива и се възвръща от напрежението, оповестиха от аквариума в Сан Антонио.

В събота акулата беше сграбчена от отворен басейн в опита на двама мъже и жена да я отвлекат. Те я увили в мокро одеяло, след което се пробвали да я изкарат от аквариума, поставяйки я в детска количка, с цел да наподобява все едно си разхождат бебето.

Служител забелязал наглия опит и незабавно алармирал шефовете на аквариума.

Посетителите се пробвали да спомагат да се издирят и заловят обвинените, само че те са съумели да изоставен и да офейкат с автомобил.

С помощ от цивилни, служителите на реда са съумели в понеделник да издирят колата, откакто са изгледали и записи от охранителни камери.

След като намерили похитителите, ченгетата разкрили, че в гаража на единия има огромна сбирка от морски животни.

Според проверяващите, индивидът е имал богат опит в развъждането на представители на морската фауна. В момента е арестуван, а криминалистите разпитват двамата му съучастници.

От аквариума в Сан Антонио се надяват, че дребната акула скоро ще се възвърне и ще се върне в познатия си дом.
Служителите написаха в обществените медии: „ Отвличането на акулата: несполучливо! Добре пристигнала вкъщи, Мис Хелън “.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР