Актьорският талант на Мерил Стрийп не може да бъде оспорен.

...
Актьорският талант на Мерил Стрийп не може да бъде оспорен.
Коментари Харесай

Мерил Стрийп знае как да се забавлява

Актьорският гений на Мерил Стрийп не може да бъде оспорен. Все отново, актрисата е троент притежател на Оскар. Съвсем неотдавна обаче тя потвърди, че е талантлива и с още един гений, който очевидно ѝ се отдава толкоз, колкото и актьорството.
 Мерил Стрийп на 73
Мерил Стрийп в 24 обстоятелството

Защото някой през днешния ден има рожден ден

В неделя, 16 октомври, Мерил Стрийп се е забавлявала по време на концерт в Ню Йорк - прекарване, което явно ще помни дълго време.

Съвсем ненадейно тя се качва на сцената дружно с артиста Трейси Улман и се причислява към групата Broken Social Scene, с цел да изпълнят песента " Anthems for a Seventeen Year-Old Girl ".

Този специфичен миг почитателите в публиката записват на видео. Благодарение на него и ние може да забележим фрагментите с общото осъществяване от концерта.

В началото на видеото артистът Трейси Улман, който към този момент е на сцената, прави знак на някого да се приближи, с цел да пеят дружно " Anthems for a Seventeen Year-Old Girl ". Този човек е Мерил Стрийп.

Holy hell, Tracy Ullman and Meryl Streep just came out to sing “Anthems For a Seventeen-Year-Old Girl ” with
— Dan " Dracula " Caffrey (@DwCaffrey)
Виждаме я на сцената, облечена много семпло - в бяла блуза, черни панталони и с очила. Към тоалета си обаче е добавила и наложителната за сходни събития VIP значка.

Веднага щом се качва на сцената Мерил Стрийп стартира да пее въодушевено, до момента в който снима с телефона си. Определено си проличава, че актрисата е огромен почитател на групата Broken Social Scene.
 Леонардо ди Каприо, Don't Look Up и какъв му е казусът с разголената сцена с Мерил Стрийп
Защо Лео ди Каприо не желае да вижда Мерил Стрийп без облекла

Нищо, че е на кино

За музикантите знаем, че са от Канада. Групата си те основават през 1999 година и по-точно - по концепция на създателите Кевин Дрю и Брендън Канинг, написа Glamour.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР