Актьорският състав и творческият екип на най-новия български сериал Лъжите

...
Актьорският състав и творческият екип на най-новия български сериал Лъжите
Коментари Харесай

Започва нов сериал по Нова ТВ, издадоха интересни неща за него

Актьорският състав и креативният екип на най-новия български сериал " Лъжите в нас “ минаха по аления килим, минути преди старта на поредицата в ефира на NOVA.

Те наблюдаваха премиерата на фамилната драма в кино салон, дружно с публицисти и почитатели, а в края на прожекцията получиха и заслужени овации.

" Влизам в едно неповторимо доста богато семейство, само че се оказва, че обичайки Рая, аз стартирам да се разполовявам. Въпросът е дали любовта ми към нея ще оцелее “, разкри Орлин Павлов за ролята си като Сава.  

" Надявам се феновете да възприемат позитивно това, което сме създали, защото се постарахме доста. Вълнувам се, тъй като следва да покажем едни напълно разнообразни лица. Героинята ми е доста друга и даже се наложи да трансформира и метода си на диалект за тази роля “, споделя за ролята на Ирина, която ще обърка проектите в живота на всички в сериала, актрисата Диана Димитрова.

" Аз не бях гледал нищо до момента. Много ми хареса. Много хубаво играя, само че и сътрудниците играят ужасно “, с усмивка сподели Емил Марков, който влиза в ролята на Константин Шейтанов. Актьорът добави, че удовлетворението е огромното, когато видиш резултата от работата си.

" Това е най-сложният план, който сме правили. Благодаря на всички сътрудници, които всекидневно се борят дружно с мен това да се случи. Благодаря на актьорите, които оставят нещо от себе си във всяка сцена “, сподели режисьорът и изобретателен продуцент Павел Веснаков.

" Искам да благодаря на NOVA и на всички сътрудници от Dream Team, които живеем " Лъжите в нас “. Наистина минахме през доста компликации, мраз, само че и през доста обич. Любовта на тези хора, с които работим по този план. Благодаря ви, сътрудници “, показа след прожекцията продуцентът Евтим Милошев.

Сюжетът на сериала се развива към историите на едно разпадащо се семейство и тъмните покупко-продажби към бизнеса на процъфтяващ предприемач, занимаващ се с дърводобив. Актьорът Емил Марков е в ролята на Константин Шейтанов, който е подготвен на всичко да опази построената по време на прехода империя, посредством тъмни секрети, неистини и заплетени схеми. В навечерието на сватбата на щерка си Рая (Радина Думанян) с проспериращия в компанията Сава (Орлин Павлов), естествено злополучие, породено от противозаконна сеч, ще означи началото на голям брой катаклизми и в неговото семейство. Появата на буйната, непокорна и непредсказуема Ирина (Диана Димитрова), сестра на Рая, ще преобърне живота на героите в сериала.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР