Актьорите планират сватба през следващата година. В момента и двамата

...
Актьорите планират сватба през следващата година. В момента и двамата
Коментари Харесай

Деян Донков и Радина Кърджилова вдигат сватба в... къмпинг

Актьорите възнамеряват женитба през идната година. В момента и двамата живеят без брак, на фамилни начала. Но като всяка жена и Радина желае да се види в бяла рокля и след няколко диалога с Донков решила да завърши връзките им публично. „ Планираме женитба. Обсъждали сме тематиката с Деян, само че не знаем по кое време ще се случи”, съобщи още звездата.

Инициативата да се вземат публично е на Радина. Като всяка жена и тя желае да се види като младоженка. Чаровницата и обичаният й решили да си кажат „ Да” скоро. Сватбата е планувана в стеснен кръг, като посетители ще бъдат единствено най-близките им другари. И двамата не обичат шумните компании и мечтаят за спокойна венчавка.

Един от разновидностите за звездите е да се оженят през лятото, на морето. И двамата обожават да прекарват времето си на някой къмпинг, по време на топлите дни. Откакто са дружно, те не пропущат сезон, без да си наемат каравана край морето. През тази бъдещото семейство даже заведе и дребния Христо.

„ Обичаме да къмпингуваме. Не ми е проблем да пребивавам в каравана. Дори преди си перях облеклата в нея на ръка”, призна още Кърджилова. Актрисата постоянно е мечтала да има и момиченце. Затова и с Деян напълно скоро ще стартират да вършат опити за още едно дете. В момента двойката изчаква дребния Христо да порасне, тъй като мъчно съчетават функциите в киното и гледането на дете. „ Искаме момиченце”, призна Донков преди време.
Източник: blife.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР