Актьорите от предстоящият да излезе филм „Лигата на справедливостта“ споделиха,

...
Актьорите от предстоящият да излезе филм „Лигата на справедливостта“ споделиха,
Коментари Харесай

Лигата на справедливостта иска Отмъстителите

Актьорите от идният да излезе филм „ Лигата на справедливостта “ споделиха, че на драго сърце биха взели участие в общ филм с „ Отмъстителите “, заяви Screen Rant.

“Лигата на справедливостта “ сплотява супергероите на компанията DC, до момента в който „ Отмъстителите “ сплотяват героите на компанията Marvel.

“Мисля, че тази концепция е страхотна. Познавам Крис Хемсуърт. Обичам него и всички останали от екипа на Marvel. Аквамен против Хълк или Железния човек ще бъде ужасно. Това ще е в действителност забавно “, съобщи Джейсън Момоа, който играе ролята на Аквамен.

„ Това към този момент е правено в комиксите. Щом е правено там, за какво да не го забележим и на филм. В един миг този род ще стартира да се повтаря. Просто студията ще усетят потребността от нещо ново и ще стартират да работят по това. Мисля, че това е разумно. Вероятно ще го забележим в някой миг “, съобщи Хенри Кавил, който извършва ролята на Супермен.

Следващата част от „ Отмъстителите “ ще излезе през идната година. Планира се това да е най-мащабният филм от поредицата.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР