Актьорите на продукцията обаче за съжаление нямат този късмет. Брус

...
Актьорите на продукцията обаче за съжаление нямат този късмет. Брус
Коментари Харесай

25 години след премиерата на „Армагедон“ половината от актьорите окапаха

Актьорите на продукцията обаче за жалост нямат този шанс. Брус Уилис, който влезе в основната роля е покосен от деменция и към този момент не е в положение да познае даже най-близките си хора. С всеки минал ден положението му се утежнява фрапантно. Поради тази причина петте му дъщери от двата му брака с Деми Мур и Ема Хеминг, са непрекъснато към него, до момента в който към момента има някакъв смисъл.

 

По това време Бен Афлек беше напълно млад, само че към днешна дата, той също мина през доста драми в персоналния си живот след фотосите на „ Армагедон “.

Той влиза 3 пъти в клиника за алкохолици и най-после се ожени за бившето си гадже, само че пък напълно не е за жалост, имайки поради, че въпреки всичко става въпрос за самата Дженифър Лопес.

 

Секссимволът Лив Тайлър на практика е завършила с актьорската си кариера и към днешна дата малко на брой си я спомнят. Най-вече тези, които си пускат скрито клипове на бандата на татко й – „ Аеросмит “. Синеоката хубавица живее надалеч от публичността и отглежда 3 деца.

 

Един от любимците на Куентин Тарантино – зъбатият Стийв Бушеми, съвсем не се снима в киното към този момент и се реалокира в малкия екран. Преди 4 години той претърпя голяма покруса – онкологично заболяване лиши брачната половинка му Джо, с която имаха брак, траял три десетилетия.

 

Да не пропущаме и мускулестия Майкъл Кларк Дънкан, който към този момент не е сред нас. След „ Армагедон “ той направи огромния си пробив с ролята си в „ Зеленият път “, само че инфаркт го умъртви в съня му единствено на 54.

Източник: Уикенд

Източник: razkritia.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР