Актьорите Мила Кунис и Аштън Кътчър се радват на един

...
Актьорите Мила Кунис и Аштън Кътчър се радват на един
Коментари Харесай

Мила Кунис и Аштън Кътчър са най-мразената звездна двойка в момента, ето защо

Актьорите Мила Кунис и Аштън Кътчър се радват на един от най-хубавите и щастливи бракове в Холивуд. Те са двойка фантазия, на която хората единствено могат да се радват и възхищават. Така стояха нещата до неотдавна. Защото сега те са най-мразената звездна двойка , а повода за това се крие в корените на едно дългогодишно другарство

Кътчър и Кунис станаха обект на голяма вълна от отрицание , след като изпратиха писма в поддръжка на техния сътрудник от сериала " Шеметнит години "  (That 70's Show) Дани Мастерсън , който в края на предходната седмица беше наказан на 30 години затвор за две изнасилвания. Писмата бяха изпратени до съдията по делото против Мастерсън, пишат от BBC. 

 Мила Кунис Аштън Къчър Getty

Аштън Кътчър, Дани Мастерсън и Мила Кунис през 2003 година

В писмата си, двойката се изказва повече от ласкаво за сътрудника си, описвайки Мастерсън като мъж, отнасящ се към хората " с благовъзпитание, тъждество и благотворителност ",  " извънреден образец и другар " и " по-голям брат ".

Аштън Кътчър и Мила Кунис години наред участваха дружно с Мастерсън в сериала " Шеметни години ". Именно там се зароди тяхното другарство и бъдещата обич сред Мила и Аштън.

Холивудските звезди побързаха да се извинят за писмата, изпратени към съдията по делото, във видео oбръщение.

Ashton Kutcher and Mila Kunis apologize for writing letters in support of Danny Masterson.
— Pop Base (@PopBase)
В записа, качен на канала на Къчър, той споделя:

" Наясно сме с болката, която бе породена от писмата, които написахме в поддръжка на Дани Мастерсън. Преди два месеца фамилията му се свърза с нас и ни помоли да напишем писмо-характеристика за личността, която познавахме 25 години, тъй че съдията да може да я има поради при решение на присъдата. "

" Писмата бяха предопределени единствено за съдията и по никакъв метод не целят да опонират на свидетелствата на жертвите, нито пък да ги травмират отначало. Никога не бихме желали да създадем това и съжаляваме, в случай че се е случило ", продължи артистът.

 блага кунис аштън кътчър Getty

Съпругата му Мила Кунис сподели:

" Ние поддържаме жертвите. В предишното сме го правили посредством специалността си и ще продължаваме да го вършим и в бъдеще... Писмата не са писани, с цел да слагат под въпрос легитимността на юридическата система, нито валидността на отсъждането на журито. "

Въпреки опитът за потушаване на абсурда от страна на Кътчър и Кунис, извинението им не беше признато с положителни усеща. 

Според една от дамите, свидетелствали против Мастерсън, извинението на двойката е " извънредно обидно и нараняващо. "

" Надявам се да се научат да си признават грешките и какъв брой е значимо да си просветен, когато решаваш целите си - изключително Аштън, който твърди, че работи с жертви на полови закононарушения. А по отношение на Мила, се сещам единствено за 'Time's Up' ", коментира жената, поискала да остане анонимна.

Организацията " Times Up " се занимава с активизъм против насилието, похищението и дискриминирането, разясняват от BBC.

 e Getty

Дани Мастерсън и Аштън Кътчър през 2017 година

Някои известни персони също се оповестиха против дейностите на Аштън Кътчър и Мила Кунис. Актрисата Кристина Ричи сподели мнение в обществените медии, което мнозина интерпретираха като коментар върху проблематичните писма.

" Понякога хора, които сме обичали и на които сме се възхищавали вършат ужасни неща. Може да не ги вършат на нас и да познаваме единствено версията им пред нас, само че това не значи че не са направили ужасните действия. Да се съмняваш в насилени е закононарушение ", написа в Instagram актрисата.
 Милите моменти на Мила Кунис и Аштън Къчър  Милите моменти на Мила Кунис и Аштън Къчър  Милите моменти на Мила Кунис и Аштън Къчър  Милите моменти на Мила Кунис и Аштън Къчър
 
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР