Актьорите Мат Деймън и Крисчън Бейл ще се изправят един

...
Актьорите Мат Деймън и Крисчън Бейл ще се изправят един
Коментари Харесай

Мат Деймън и Крисчън Бейл един срещу друг за „Оскар“ за роли в един и същи филм

Актьорите Мат Деймън и Крисчън Бейл ще се изправят един против различен в конкуренцията за „ Оскар “ за функциите им в един и същи филм, предадоха международните кино медии. За номинациите им се спекулира от седмица, само че преди седмици от „ Туенти сенчъри фокс “ ги потвърдиха, че и двамата ще бъдат препоръчани за категорията.

Филмът, в който и двамата играят, е „ Форд против Ферари “. Лентата е биографична драма, която наблюдава историята на автомобилния визионер Каръл Шелби и професионалния водач Кен Майлс. На Шелби е предоставено да сътвори най-бързата кола за компанията „ Форд “, с която най-сетне да бъдат детрониран тимът на „ Ферари “ на едно от най-известните автомобилни надпревари в света – „ 24 часа на Льо Ман “ във Франция.

В ролята на Каръл Шелби е Мат Деймън, а Крисчън Бейл играе ексцентричния британец Кен Майлс.

До момента в сходни обстановки актьорите от един и същи филм си поделят категориите на Оскарите – единият се номинира за „ Главна мъжка роля “, а другият – за поддържаща. Изключително рядко е двама артиста да бъдат номинирани дружно в една категория за един и същи филм. Още по-странното е, че Деймън и Бейл работят с един и същи сътрудник, който е виновен за предлагането.
Битка за " Оскар ": Филмът " Ага " е българският кандидат за влиятелната статуетка Той споделя историята на семейство от Сибир, чиито връзки модерният свят трансформира
Подобна обстановка се е случила за последно преди 28 години. Тогава Сюзън Сарандън и Джина Дейвис са номинирани в категорията „ Най-добра женска роля “ за играта им в „ Телма и Луис “.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР