Актьори от три континента се събират в Снимка с Юки.

...
Актьори от три континента се събират в Снимка с Юки.
Коментари Харесай

АРТ посоки с Галя Крайчовска: Българското завръщане на Димитър Маринов

Актьори от три континента се събират в „ Снимка с Юки ”. В този филм Димитър Маринов направи българското си завръщане. Филмът завоюва премия на публиката на София филм фест през март. Японката Кики Сугино и Руши Видинлиев влизат в основните функции, а откритието на кино лентата е боксьорът Серафим Тодоров.

Сюжетът среща българина Георги и японката Юки в Канада. И двамата са емигрирали, в търсене на другия живот. След несполучливи опити да имат дете, вземат решение да опитат ин витро процедури в България. Инцидент ще наруши привидното успокоение и ще промени житейския проект.

„ Белият зъб ” излиза за първи път като пълнометражен анимационен филм. Има и дублаж, тъй че водете и най-малките.

Безсмъртният разказ на Джек Лондон за другарство, оцеляване и лоялност се разпростира на огромен екран! Гордо и самоуверено полу-куче, полу-вълк, пораства из враждебните и сурови снежни хълмове на Аляска, до момента в който не го открива племето на вожда Сив Бобър и получава името Белия зъб.

Отгледан от индианците с любов и грижа, Белия зъб е откраднат и продаден на нов стопанин, който го образова за пердах с кучета... А когато още веднъж е избавен, би трябвало да се научи да овладява дивите си инстинкти и да бъде правилен другар.

Всеки крие супергерой в себе си и дребното чудо може да го изкара на ярко. Като в историята на Шазам. 14-годишният сирак Били Батсън се трансформира в супергерой с малко помощ не от другар, а от античен вълшебник и една вълшебна дума. И стартира да тества невероятните си качества.

Може ли да лети, да изстрелва светкавици от ръцете си, да вижда с рентгеново зрение. Но до момента в който се забавлява дружно с другари си Фреди, се появява лекар Сивана, който желае да му отнеме суперсилата.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР