Актьори не давали на колегите си да играят във филмите

...
Актьори не давали на колегите си да играят във филмите
Коментари Харесай

Неда Спасова щяла да полудее заради Максим Генчев, отказва да се снима във филмите му

Актьори не давали на сътрудниците си да играят във филмите на режисьора



" Съсловието забрани на актьори, взели участие в мои филми, да вземат участие в новия ми план - " Караджата " - това разгласи пред " България Днес " Максим Генчев. Режисьорът на " Левски " и " Ботев " неотдавна разгласи в обществените мрежи, че " връща даренията за кино лентата " Караджата ".

" Това се случи и с Неда Спасова. Тя ми сподели: " Отказвам се, не искам повече да работя с теб, тъй като ще полудея ", разкрива Генчев.

Той се опитал да разбере каква е точната причина за безапелационния отвод на младата актриса и за душевното й положение.

" Неда, притискат ли те? ", попитал я режисьорът, който преди измененията се изявяваше главно като артист в Пазарджишкия спектакъл.
 Неда Спасова се превъплъти във Венета Ботева Неда Спасова се превъплъти във Венета Ботева

Вместо отговор Спасова " го изтрила от приятелите си във фейсбук ", твърди още Максим Генчев.

" Но това е Неда Спасова въпреки всичко, тя е звезда. Всички останали актьори от моите филми просто не си подвигат телефоните. Сякаш не живея! ", установи с мъка режисьорът.
 Генчев се оплаква от напън против своите артисти Генчев се оплаква от напън против своите артисти
По думите му " има негласна спогодба в съсловието да бъдат отстранени всички актьори, които са работили при мен ". " Аз не ги съдя. Това си е диагноза, актьорската специалност. И към този момент търсиш изява, това е. Нормалните хора, като им се доплаче, се затварят в банята, а актьорът гледа да събере повече аудитория и да се изплаче пред нея ", търси оправдания за " ембаргото " против участниците в своите ленти режисьорът на " Ботев ".

" Разбирам ги децата, за тях е значима изявата, само че мен ме тормози повече администрацията в киногилдията, защото, когато аплайвам, с големи обиди и оскърбления отхвърлят моите сюжети - и за " Левски " беше по този начин, по-късно за Дънов бях пуснал, също го отхвърлиха, с големи оскърбления ", недоволства Максим Генчев.

 Алексей Петров отрязал режисьора Алексей Петров отрязал режисьора


Той не икономисва упреците си и към артиста Деян Статулов. Според него Статулов, като основен оценител на качествата на плановете в Националния кино център, признал, че " не познава българската история ". Въпреки това постановил, че " филмът е некадърен, режисьорът е некадърен, сюжетът е некадърен ". " А сюжетът е напълно по текстове на Ботев. Значи и Ботев е некадърен?! ", пита реторично режисьорът.

Христо Мутафчиев: Съсловието не е упражнявало напън върху никого



" Не познавам добре Максим Генчев и не съм осведомен с думите му. Но съсловието в никакъв случай не е оказвало напън върху нито един собствен член ", безапелационен е Христо Мутафчиев. Популярният артист изрече това мнение пред " България Днес " от позицията си на началник на Съюза на артистите в България.
 Христо Мутафчиев Христо Мутафчиев


" Всеки артист има темперамент и воля. По принцип мощните характери, същинските персони в живота и изкуството не се поддават на напън ", уверен е Мутафчиев.

Той прибавя, че не е чувал или чел неговата колежка Неда Спасова да се е оплаквала от напън от страна на други артисти. Докато не бъде казано обществено от младата актриса, това оставало мнение на Генчев.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР