Актьори и режисьори настояват за каза в предаването Тази сутрин“

...
Актьори и режисьори настояват за каза в предаването Тази сутрин“
Коментари Харесай

Валери Йорданов: Може и да остана в Народния театър, за да има партизани в тази гора


Актьори и режисьори упорстват за сподели в предаването „ Тази заран “ артистът Валери Йорданов.

„ Според мен Александър Морфов беше надменно уволнен. Преди това имаше опит посредством организационен проект, тази служба ( PR - б.р. ) от министър на културата. Г-жа Кръстева обаче си е подала оставката и ще продължи успешно да извършва отговорностите си в Народното събрание към избрана политическа партия “, сподели той.

Според него протичащото се в Народния спектакъл е огледално на протичащото се в страната. Йорданов недоумява за какво е невероятно отрасловият министър да изиска от доклад „ за дарения, за компании, за раздадени спомагателни пари “. Според него министърът изисква такива доклади, само че не ги получава.

Вчера артистът съобщи, че ще напусне Народния спектакъл, а тази заран добави, че отива да разиска това с юристите се.

„ Може пък да поостана малко, с цел да има партизани в тази гора “, сподели още той.

„ Снощи имах моноспектакъл. След него с мен се свързаха доста хора, които ми споделиха, че се провеждат разнообразни събития и други техни обичани режисьори. Днес в 17:30 часа пред Народен спектакъл, а на следващия ден в 14 часа пред Министерство на културата ще има митинг. Искаме да се направи цялостна проверка на този спектакъл – освен във финансов, само че и в креативен проект “, сподели още Валери Йорданов.

Според него най-доходоносните представления се играят най-рядко.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР