Актьорът започнал да се терзае, че вместо да използва таланта

...
Актьорът започнал да се терзае, че вместо да използва таланта
Коментари Харесай

Новината Дойде Като Шок За Цяла България. Сбогуваме Се С Димитър Рачков. Зарязва Телевизията

Актьорът почнал да се терзае, че вместо да употребява гения си за съществени функции в киното и театъра, той го хаби за лековати скечове. Рачков почнал най-накрая да се вслушва в гласа на своите доброжелатели. А те го съветвали да съблюдава актьорска хигиена.

Комикът уведомил продуцентите си, че счита да ограничи изявите си, с цел да се концентрира върху уговорките си из страната и на театралната сцена. Актьорът обикаля България със своето лично шоу – „ Забраненото шоу на Рачков “. С него жъне огромни триумфи из цялата страна.

Комикът щял да се ограничи единствено с воденето на „ Като две капки вода “.

Рачков бил гласен и за новото шоу, което се чака Халваджиян да пуснат по Би Ти Ви на мястото на „ Шоуто на Слави “. Този вид обаче не го устройвал. Той решил, че в случай че снима предаване всеки ден, няма да може да продължи да се изявява в авторското си шоу, за което билетите свършват за секунди, написа „ Ретро “.

Затова Рачков изрично отказал предлагането на Халваджиян да води новото предаване. А след отхвърли му продуцентите прибегнали до аварийния вид – Ненчо Балабанов. Той не бил толкоз зает като Рачков и по тази причина приел с ненаситност предлагането да бъде водещ на новото шоу, предават от hotarena.net.

Освен в театъра, в личното си шоу и в „ Капките “, комикът продължава да бъде водещ и на „ Господари на ефира “ дружно със Зуека. Предаването падна от телевизионната стратегия след редица несполучливи договаряния с разнообразни малките екрани. Но то ще се излъчва в интернет с ново име – „ Господари на уеба “ от есента.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР