Актьорът Захари Бахаров, когото 19` забеляза с жена му Диди,

...
Актьорът Захари Бахаров, когото 19` забеляза с жена му Диди,
Коментари Харесай

Захари Бахаров продуцира нов тв сериал: Срещу 1 млн. лева

Актьорът Захари Бахаров, който 19` видя с жена му Диди, децата и военен пудел на вечеря в  Егур Егур уикенда, ще бъде продуцент на нов сериал на Българска национална телевизия. Той се назовава Мъртар и е една от двете поредици, които ще бъдат снимани до края на 2022. Проектът е от шест серии с дължина по 54 минути и ще костват към 1 млн. лв.. Режисьор на продуцираните от Бахаров епизоди е Валери Милев. Последно гледахме Захари  в една от основните функции във втората част на хитовия сръбски филм Южен вятър 2: Ускорение.

 

В лентата, въодушевена от престъпния свят, той влезе в облика на наркотрафиканта Кирил. Бахаров е от актьорите, които рядко дават изявленията и не обичат да приказват за персоналния си живот. Вече повече от 10 години има връзка с журналистката Диана Алексиева, с която имат две деца – Максим и Кая. В началото на този месец започва и лятното му турне с моноспектакълът Чамкория.

 

Вече няколко сезона ползата към представлението е голям и е съвсем невероятно да се откри билет. Представяйки пътя на основния воин Бае Славе в края на 20-те години на предишния век, то вади на показ истории, които са настоящи и през днешния ден.
Източник: 18min.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР