Актьорът Захари Бахаров изрази гласно позиция относно тема, която от

...
Актьорът Захари Бахаров изрази гласно позиция относно тема, която от
Коментари Харесай

Захари Бахаров за протестите срещу БФС: Време е за промяна

Актьорът Захари Бахаров изрази гласно позиция по отношение на тематика, която от дни е необятно коментирана, а точно митингът на почитателите против БФС, който ще бъде през днешния ден (16 ноември) от 17 часа.

Поради ограничения за сигурност последователите ще стачкуват в пространството пред Националния стадион " Васил Левски ", а мачът сред България и Унгария ще се играе на празни трибуни, при закрити врата.

" На 16 ноември хора от цяла България ще излязат на митинги в София и Пловдив, с цел да изискат оставката на управлението на БФС ", написа Бахаров в профила си и разгласява малко свое изявление с позиция за митинга.

" 18 години крах на най-популярния спорт в България стигат. Време е за смяна. Подкрепете митингите против управлението на БФС на 16 ноември в София и в Пловдив ".

След поста на Захари последваха и доста приветствени мнения за позицията му.

Някои от тях гласят:

" Браво, Захари! Изненадана съм, че актьори се вълнуват от футбола в България! ".

" Дори не съм изключително почитател на футбола, само че помня години когато отиваме на мач с фамилията ми, помня вярата и усмивките. После пристигна това управление и не сме стъпвали на стадион, което бих желал да се промени. Затова, аз също ще участвам на митингите. Омръзна ми, да ме е позор като чуя " Български футбол " 18 година стигат ". 

" Време е народът да се надигне и в тази посока, а освен на политическата страна на нещата, макар че и за там би трябвало огромна публичност и интензивност на жителите ".

Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР