Актьорът Йосиф Сърчаджиев сподели шокиращи подробности след опит за нападение.

...
Актьорът Йосиф Сърчаджиев сподели шокиращи подробности след опит за нападение.
Коментари Харесай

Йосиф Сърчаджиев: Нападнаха ме, едва не умрях!

Актьорът Йосиф Сърчаджиев показа шокиращи детайлности след опит за нахлуване. „ На легло съм, едвам не умрях ”, споделя той, след случая, научи HotArena.

„ Състоянието ми е стресово, само че ще се опитам от септември да се подвигна на крайници. Най-малкото поради сцената, нали се пробвам да дирижирам ”, споделя още той.

Актьорът стана жертва на поредна циганска вендета, откакто преди дни направил забележка на ромче. Коментарът бил изцяло почтен, само че тайфа роми го наобиколили, подготвени да го атакуван и единствено актьорския му гений го избавил.

„ Гледам едно момче се качило на липа и й чупи клоните. Веднага му направих забележка, че не е хубаво това, което прави.

Около мен незабавно се събра цяла група от неговите и щяха да ме пребият. А аз мога да употребявам единствено лявата си ръка ”, описа актьорът, който преди време претърпя инсулт и загуби част от подвижността и говора си, написа „ България през днешния ден ”.

В последния миг Сърчаджиев се е сетил да употребява актьорския си гений и почнал да се преструва, че приказва по телефона с полковник. Онези чули, спогледали се и си плюли на петите.

„ Да, но шокът ми остана. Рухнах от ужаса, че в своята отпадналост съм притиснат от тайфа озверели същества. А най-тъжното е, че гледката не изчезва от погледа ми даже когато затворя очи ”, тъгува Йоско.

В резултат на напрежението, всички витални индикатори на Сърчаджиев се влошили и се наложило околните му да го закарат в болничното заведение. „ Той е толкоз депресиран от случилото се, че се притеснява, че идва краят на дните му.

Надявам се да оцелее, а ние приятелите му, ще му оказваме помощ ”, споделя артистът и негов непосредствен другар Димитър Живков.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР