Актьорът Йосиф Сърчаджиев е готов да отиде и да гледа

...
Актьорът Йосиф Сърчаджиев е готов да отиде и да гледа
Коментари Харесай

След 39 години: Ще се сдобрят ли Йосиф Сърчаджиев и дъщеря му Алекс?

Актьорът Йосиф Сърчаджиев е подготвен да отиде и да гледа моноспектакъла на щерка си Александра Сърчаджиева. „ Може и да отида, в случай че ме поканят “, сподели 78-годишният артист и режисьор. Той посочи, че знае за моноспектакъла, който щерка му от починалата Пепа Николова прави, и че в него той е една от главните фигури.

„ Чувах, че играе живота си, само че аз в последно време доста не виждам спектакъл. Правя своите неща, даже и политиката спря да ме интересува “, споделя още артистът.

Преди това щерка му Алекс изрече мощни думи за татко си, без укор към него, че е израснала сама без бащина милувка и единствено с грижите от майка си. Йосиф си потегля от Пепа, когато Алекс била на година, написа България Днес.



За неналичието на всевъзможни връзки с биологичния си баща младата актриса споделя в своя моноспектакъл „ На живо “, който стана хит тази година.

„ Баща ми е жив човек, който върви по своя път. Нещата, които описвам за него, са разказани по допустимо най-деликатния метод. Аз не го наскърбявам. Всеки има своя история, всеки взема решение по какъв начин да изживее живота си. Простила съм всичко на татко ми. Знам, че това е неговият избор и нямам право да му се дразня. Неговите очи няма да ги видя в публиката, дано бъдем реалисти, да не хвърчим в облаците. Разбира се, че съм сигурна в това, аз съм крепко стъпил човек на земята. Но в случай че пристигна да ме гледа, бих се радвала. Може да разбере доста неща за мен “, показа в изявление актрисата.

Година преди да опише какво усеща към родителя си, изданието се свърза със Сърчаджиева да го пита дали се чуват с Алекс и виждал ли е внучката си София.

„ Не, не се чуваме. Тежи ми, че не си приказваме с щерка ми Александра. Не съм я гледал и по малкия екран, тъй като проследявам единствено новините, нищо друго “, тогава сподели Сърчаджиев. Той посочи и че пред годините не се усеща като добър родител и за другите си две деца от Райна, с която живее и до през днешния ден.

„ Добре, че всички те израснаха положителни хора, защото от работа нямах доста време да им обръщам внимание. Но не преставам и през днешния ден да се боря с демоните си “, показа Йоско.

От своя страна Алекс неведнъж е казвала, че всяко зло в живота й е за положително.

„ Може би поради това станах толкоз независима и дисциплинирана от дребна. Никога не съм разчитала на някой да ме бута. Най-лесно е мама и тати да са ти „ път в живота “, само че те са до време. И когато те си отидат, а си привикнал да получаваш всичко наготово, просто ставаш неспособен за живота “, разсъждава красивата Алекс.

Днес тя учи на същото и щерка си София. Опитва се да й изяснява, че в никакъв случай не може да получи всичко, което изиска. Не е от родителите, които се оставят да бъдат командвани. „ След като Иван си отпътува, аз станах и татко, и майка. Човек би трябвало да направи, да даде нещо, с цел да получи. Наясно съм, че София в този момент не схваща доста от нещата, които й приказвам, но като порасне по-голяма, те сигурно ще останат някъде в главата й. И тогава ще разбере. Така съм била и аз – доста пъти не съм разбирала какво ми споделя, само че тя все ми викаше: „ Един ден, като имаш дете, ще схванеш! “, и в този момент е тъкмо по този начин “, споделя още Алекс.      
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР